Bliv klar til ferien: Tjek, at din iPhone er i orden

Der kan være mange gode grunde til at få tjekket op på, om din iPhone er som den skal være, inden du tager på ferie. 

De fleste bruger deres iPhone til daglig, når der skal ringes, sendes SMSer, surfes på internettet eller tjekkes op på sociale medier. Faktisk bruger vi danskere vores smartphones mere og mere, og det sætter høje krav til, at de smarte telefoner virker som de skal. Også når vi skal på ferie, er det vigtigt, at telefonen er i orden. Derfor kan det være en god idé at tjekke, at det hele virker og er i orden inden afrejse.

For bare få år siden brugte mange mennesker et digital kamera, når der skulle tages feriefotos. Nu til dags er de gode kameraer i smartphones i højere grad den primære kilde til at forevige ferieminderne, så derfor er det selvfølgelig vigtigt, at kameraet i din smartphone virker.

Den nye lov fra sidste år om bedre datamuligheder i udlandet har medført, at flere bruger deres smartphones mere på deres ferie. Det stiller større krav til batteriets levetid, så det skal selvfølgelig virke optimalt, så du ikke løber tør for strøm, mens du er i gang med at bruge din telefon til noget vigtigt på rejsen.

Selvom mange smartphones klarer sig nogenlunde med en knust skærm, så er det et sygdomstegn på telefonen, når glasset er smadret. Det ser ikke kønt ud, og hvem ved – lige pludselig kan du risikere, at det knuste glas ødelægger din smartphone helt, mens du er på ferie.

For at sikre en god kvalitet på et nyt glas, er det en god idé at få udskiftet skærmen hjemmefra, fremfor at skulle overlade det til en reparatør på ferien, som du heller ikke vil kunne klage til, hvis reparationen ikke er i orden, efter du er taget hjem.

Har du styr på din iPhone, eller skal der laves noget på den? Se mere om dine muligheder for iPhone reparation her.