Forkæl dig selv med en af de flotte Lacoste poloer fra bygholm-online.dk

Sommeren er på vej sammen med det gode vejr. Det er endelig atter tid til at ”flashe” overarmene og trække i de korte ærmer. Så hvis du står og mangler en ny polo til dit klædeskab, så er der hjælp at hente i webshoppen på bygholm-online.dk

”Det’ en lille og krukket dille, en modegrøn mani, som sidder lige dér, hvor hjertet banker. Den kan fås i large og lille, og har du den på er himlen aldrig grå”. Det kan ikke siges meget bedre, end det folkekære band Shu-bi-dua synger i sin sang, Askepot. Lacoste er et mangfoldigt brand, der passer til at alle størrelser og personligheder. Den modegrønne krokodille har siden 1933 taget hele verden med storm og særligt de berømte tennisskjorter, også kaldet poloer, har fået folkets hjerter til at banke. Man kan i den grad kalde Lacoste poloen ’en sand klassiker’. Ja, man kan faktisk gå så langt som at sige, at poloerne er et ikon inden for mode. Så hvis du går rundt og ønsker dig en verdenskendt klassiker, man aldrig går fejl i byen med, så skal du slå til nu!

”Life is a beautiful sport” er Lacostes talemåde. Med en vare fra Lacoste er du med til at gøre dit outfit sporty og frisk. Lacoste er nemlig et ambitiøst mærke, der sætter en ære i at designe produkter, der kombinerer innovation, kvalitet og elegance. Med hjælp fra den lille, grønne krokodillefyr får du et klassisk, sporty og stilrent look. Poloen kan gå til det hele, hvad enten den puttes ned i et par chinos, eller bæres ud over et par gamle jeans. En Lacoste polo passer til alt! Den fås i alle regnbuens farver og flere til, så om du er til farver eller til de klassiske nuancer, så kan du finde den helt rette polo til lige netop dig og din smag blandt Lacostes sortiment.

Desuden er poloerne fra Lacoste også udviklet i en unik kvalitet. Med et materiale, der udgør 100 % bomuld, føles poloen blød og rar mod din hud. Poloerne har en lækker pasform, ligegyldigt hvilken figur, du har. Men er du til de tætsiddende poloer eller til de mere løstsiddende, så er der også taget hensyn til det på bygholm-online.dk. Her er et bredt sortiment af poloer i alle former.

Shu-bi-dua synger det selv ret godt i sin sang: Hvis du bærer Lacoste, så vil himlen aldrig være grå! Så skynd dig at klikke dig ind på bygholm-online.dk og vælg lige nøjagtig den Lacoste poloder passer til dig, så sikrer du dig det gode sommervejr.