Går næste firmaarrangement til skydebanen?

Mangler du en sjov ide til dit næste arrangement? Det kan både være firmaturen, hvor du er en del af festudvalget eller hvis bedste ven/veninde skal giftes. Uanset, så er det en sjov og anderledes aktivitet at tage en tur på skydebanen.

Hvis du står for planlægningen af det næste store arrangement, kan det være svært at finde på et arrangement, der er sjovt for alle og samtidig skiller sig ud fra tidligere arrangementer. Her kommer vi derfor med ideer til, hvad du kan gøre af nye tiltag til arrangementet.

En tur på skydebanen

Skydning er en sjov sport, der appellerer til begge køn og alle aldre. Det er derfor en god ide, hvis I er en større gruppe af forskellige mennesker, der skal samles om noget nyt og anderledes. Mange har måske prøvet at skyde med et luftgevær, men at være på en reel skydebane er måske nyt for de fleste. I har derfor alle samme udgangspunkt, og det lægger op til en sjov og spændende eftermiddag.

Skydning med pistol er en anderledes og sjov aktivitet, og man får pulsen op samtidig med at adrenalinen kører rundt i kroppen. De deltagende bliver med garanti udfordret deres egne grænser.