Giv dine medarbejdere en mindeværdig oplevelse

Giv dine medarbejdere en oplevelse, de sent vil glemme. En tur, I kan snakke om efterfølgende, og som kommer  til at styrke jeres sammenhold.

Det er vigtigt, at der er god stemning på arbejdspladsen, at I kender hinanden godt, og at I får noget teambuilding, der kan styrke samarbejdet. Derfor kan det være en rigtig god idé at tage på en udflugt sammen, som I senere kan snakke om, og hvor I kommer ud af de vante rammer, som I er vant til at være sammen i.

Havreholm Klatrebane vil sætte de nye rammer og arrangere en firmature, som I sent vil glemme. Så hvis I har mod på at lave noget helt andet til det næste firmaarrangement, så tilbyder Havreholm rigtig gode omgivelser til et arrangement, der består af enten brunch, frokost, middag eller bare en oplevelsesrig, aktiv og spændende dag med masser udfordringer i aktivitetsparken.

I skal blot komme med jeres ønsker til dagen, så sammensætter Havreholm Klatrebane gerne dagen for jer. Og det er uanset, om I gerne bare vil have en stille og rolig dag, hvor I blot kommer ud af de vante rammer, spiser noget god mad og oplever noget fin natur, eller I er klar på at prøve de mange sjove klatrebaner af. Så hvis I skal have et firmaarrangement i Nordsjælland, så er Havreholm Klatrebane den oplagte mulighed for jer.