Her er det okay at være Drama Queen

Har du opdaget at du har et kreativt talent? Har du opdaget at du har en interesse for drama som du hellere vil prøve kræfter med nu end siden?

“Hele verden er en scene”, er mottoet for teaterlinjen på efterskolen Øse Efterskole, der ligger nordøst for Varde midt i en smuk vestjysk natur. Her har man eget teaterhus, som elever prøver kræfter i og med, i fællesskab med andre unge, hvis drømme her kan prøves og vækkes. Kom på efterskole og lev din indre skuespiller, scenograf eller instruktør ud.

Det kan for mange unge være en god idé at opleve livet mere på egen hånd, når de er nået til 9. eller 10. klassetrin. At flytte hjemmefra er en stor mundfuld, og efterskolen kan være den trygge måde at få en forsmag på at starte på en frisk, alene. Efterskolen kan være det sted hvor man måske for første gang oplever at blive en del af et andet trygt fællesskab uden for familien.

I løbet af skoleåret får eleverne på teater linjen viden om mange aspekter af teater-produktion og dramatik. Skolen sætter både små og store forestillinger op, og der er altid et godt publikum i nærheden. De andre linjer på skolen er nemlig også kreative, og de forskellige kunstformer vil ofte komplimentere hinanden. Øse Efterkole holde løbende orienteringsaften, hvor nysgerrige kandidater og deres forældre kan få en rundvisning i skolens faciliteter og på egen hånd kan opleve området. Der er altid nuværende elever med, som står til rådighed for spørgsmål og snak.