JBS – undertøjet der aldrig går af mode

Det danske undertøjsmærke JBS er Danmarks største og førende producent af undertøj. Virksomheden har stadig stor succes og fastholder førerpositionen på det danske marked. Virksomheden har nu stor succes både i ind-og udland.

JBS er et anerkendt dansk mærke, der gennem tiden er vokset til at blive en stor international spiller på undertøjsmarkedet. Mærket kom til på den danske hede tilbage i 1939 og JBS har i dag flere end 300 medarbejdere og sælger undertøj i en lang række lande. Dog har de stadig Nordeuropa, som deres primære marked.

Undertøjsmærket har gennem tiden været under en stor udvikling og de har formået at være med på de forskellige trends og tendenser. JBS er i dag en af de førende forhandlere i Danmark, hvor man kan finde JBS i alle slags modeller, farver, mønstre og materialer. JBS er altid klar med nye tiltag og spændende ambassadører, der ønsker at markedsføre undertøjet. Blandt ambassadører finder man navne som Carmen Electra og Christiano Ronaldo.

JBS Textile Group A/S kan meget mere end undertøj til manden, da virksomheden også har opkøbt flere etablerede mærker sådan Claudio, Symfoni, Laze, Beautiful Legs by Caroline Fleming og Decoy.

Hvis du ønsker at dit næste undertøj skal være fra JBS, så kan du finde et bredt udvalg her: https://www.intimo.dk/herrer/jbs/