Kan man have for mange sko?

Her vil de fleste skynde sig at svare nej, og vil derimod nikke genkendende til, at man aldrig kan få for mange par sko. Der er nemlig ikke meget, der slår følelsen af at åbne en æske med et par splinternye sko.

Når det kommer til sko, skal der meget til før, at man tager fejl. I de fleste tilfælde vil et par sko altid sidde godt og være pæne i modsætning til tøj, der hurtigt kan både sidde og føles forkert. Derfor kan man i dag ikke nøjes med et enkelt par sko, men skal i stedet gerne have et par til enhver anledning og outfit. Hvilket i sidste ende kan rende op i en del par. Du kan her se, hvor mange par sko de fleste danske mænd og kvinder i gennemsnit ejer

Sko er for flere blevet en passion

For nogle er det blevet en form for besættelse at få fingrene i det nyeste par sko på markedet, hvor det i det her tilfælde primært er sneakers. Her spiller det heller ikke nogen rolle, om resten af Danmark også har dem. De der ikke deler den samme passion for det helt nye, søger derimod lidt væk fra det, som man ser flere gange dagligt. Det har gjort, at flere i dag har fået øjnene op for den klassiske sko stil, der giver et mere eksklusivt look end sneakers. Med en klassisk sko slipper man også for fremtidige skokriser, idet de både kan bruges til hverdag og fest. Hos Dress the bird finder man klassiske sko til damer, der passer til enhver anledning.