Køb brugt rideudstyr hos 2Horse

Det kan være en dyr fornøjelse at købe udstyr til sin hest, men hos 2Horse sælges blandet andet brugt rideudstyr, sådan at du kan spare penge på det ellers ret dyre udstyr.

Har man en hest, så følger der også en masse udstyr med, som man skal sørge for at anskaffe. Det ved alle, der har forstand på det. Både rytteren og hesten har brug for forskelligt udstyr, og derfor kan det hurtigt blive en dyr hobby at have hest.

2Horse har masser af brugt og billigt rideudstyr, og du kan se det store udvalg på hjemmesiden. Du kan blandt andet finde en lædergrimer, sadler, dækkener, gamacher, klokker og bandager til hesten. Til dig selv kan du for eksempel finde støvler, leggins, sikkerhedsveste, strømper, huer og meget mere. Du kan blandt andet finde den flotte mørkebrune lædergrime med lammeskind på nakkestykket, så ses på billedet. Den er i rigtig fin stand, som det også kan ses. Da den er brugt, kan den blive din for blot 300 kr., og det er i den grad et godt køb.

Der er gratis fragt ved køb for over 499 kroner, og så er der altid 14 dages returret, hvis du skulle komme til at fortryde et køb.