Kunne du tænke dig at køre længere på literen?

Hvis du synes det lyder lidt interessant at kunne få bilen til at køre længere på literen, så kan Qualitec hjælpe dig med at besvare dine spørgsmål og udføre professionelt chiptuning på din bil.

Det kan være lidt kompliceret at forstå, hvad det egentligt er, der sker, når en bil chiptunes. Hovedsageligt betyder det, at bilen kan køre længere på literen, men når man laver chiptuning, så afmonterer man den originale motorstyringsboks, åbner op ind til selve printet, hvor der sidder mange små transistor, chipsæt med mere. Og det er så her, man lokaliserer selve chippen, hvor information og data om brændstof, tændingsindstillinger, dysetryk ligger.

De data, der ligger i chippen, er det muligt at læse, og de kan så flyttes over på en pc, hvor man så kan ændre tabellern, sådan at bilen får mere effekt og kan køre længere på literen. Herefter sætter man chippen tilbage.

Qualitec er eksperter i at tune biler professionelt, og de hjælper dig meget gerne med at finde det helt rette chiptuning til din bil. Du kan blot ringe til dem, så vil de kunne se, hvor meget du kan opnå med din bil. Har du andre spørgsmål, kan du altid kontakte Qualitec, eller måske kan du finde svar på spørgsmål på https://www.qualitec.dk/chiptuning.