Leasingfirma tilbyder attraktive løsninger på lækre BMW-biler

Hvis du drømmer om at skifte den gamle blikspand ud med en lækker BMW, så kan leasing af en af de lækre biler være den rigtige og billigste løsning. 

Siden 2010 har Forza Leasing A/S formået at etablere sig som en velfunderet og anerkendt organisation inden for leasing af biler til både private og virksomheder.

Det betyder, at du kan få dine bildrømme opfyldt med en skræddersyet leasingaftale hos leasingselskabet, der er blandt Danmarks største inden for finansiel leasing.

Blandt andet tilbyder Forza Leasing forskellige BMW-modeller, og med flere forskellige leasingformer på menukortet kan du bestille lige den leasingtype, du har lyst til.

Når man leaser en bil, er det ifølge dansk lovgivning leasingfirmaet, der ejer bilen. Du bliver som leasingtager anført som bruger af køretøjet i de 12 måneder, som kontraktperioden løber over, og dermed kan du nyde godt af det dejlige køretøj, du vælger at lease.

BMW er kendt for kraftige og velkørende bilmodeller i et eksklusivt design. Det betyder, at BMW-brugere har fornøjelsen af de gode køreegenskaber, uanset om bilen bruges til bykørsel eller lange ture på motorvej.

Uanset hvad du skal bruge din nye BMW til, så skræddersys leasingaftalen altid til dine behov, hvis du leaser den hos Forza Leasing. På den måde bliver aftalen overskuelig og gennemsigtig, så hverken du eller leasingselskabet forhåbentlig oplever uventede udgifter eller scenarier, som ikke var planlagt på forhånd. Derfor er Forza Leasing også medlem af brancheorganisationen Finans og Leasing, hvilket giver faste rammer for god forretningsskik og etik.

Læs om dine muligheder for BMW leasing– måske er der ikke så langt til drømmebilen, som du tror.