Lydtætte løsninger til dit kontor

Hos Tavle & Akustikspecialisten finder du et væld af akustikplader til kontoret. Uanset rummets størrelse er mulighederne mange, og med akustikplader til loft, undgår du at optage en hel væg med plader.

Fleksibilitet

Søger du en smart og holdbar løsning for at opretholde dine medarbejders koncentration, så er akustikplader den perfekte løsning. De fås i alverdens farver og former, kan hænges på væggen, stilles på jorden, og så fås de som hængende fra loftet, så det er let at opdele et større rum. På den måde fungerer akustikpladen også som rumdeler, der ikke optager gulvplads.

Det moderne kontor

Den hængende akustikplade fås i forskellige, neutrale farver, der passer til det moderne kontor. Med det hængende design er det let at ommøblere og flytte pladen, når det ønskes. Derudover den fremstillet af lamineret og presset filt og stof.

God service

Mangler du andet til kontoret, ligger Tavle og Akustikspecialisten inde med et bredt sortiment af akustikprodukter, tavler, whiteboards og dertilhørende tilbehør. Den høje kvalitet og de mange muligheder gør det let at finde præcis dét, der gør dit kontor mest funktionelt, og har du brug for rådgivning, kommer Tavlespecialistens medarbejdere gerne forbi, så du får det helt rigtige udstyr til kontoret.