Lysets tid er over os

Julen er den årstid, hvor vi bruger mest lys. Vi pynter op med lyskæder både ude og inde, og lyset er tændt det meste af dagen. Det kan derfor godt betale sig at købe LED lys, der er bedre for miljøet og har en længere holdbarhed.

I december måned bruger vi danskere meget mere lys end vi gør i de andre måneder i løbet af året. December er forbundet med lys og det hænger sammen med mange af de juletraditioner, der er forbundne med den danske og kristne kultur.

Vi bruger derfor mange penge på elregningen i december, eftersom mange har lyskæder til at lyse hele dagen både udenfor og indenfor. Vi har ofte tændt juletræet i flere dage og tænker ikke over strømforbruget på samme måde, som vi gør resten af året.

Mange danskere bliver overrasket, når de får den efterfølgende strømregning. Der er dog håb forude, hvis man tænker over, hvilke pærer man investerer i. LED pærer har en længere holdbarhed og pærerne er bedre for miljøet. Det kan godt betale sig at investere i disse, hvis man ønsker at spare penge og tænke på miljøet samtidig.

Sammenlignet med andre pærer, så er LED pærer og spots den nyeste udvikling. LED pærer har en højere indkøbspris, men efter et par måneder har du allerede opnået en stor besparelse, hvis du har udskiftet alle pærer i hjemmet. Find LED pærer hos LED King:  https://www.ledking.dk/