bObles Rullebræt Roller udfordrer balancen

Der er masser af motorisk leg og udfordring i rullebrættet fra bObles. bObles Rullebræt Roller er et tumlebræt, der er lavet i EVA skum, helt uden farlig kemi (som phthalater og andre blødgøringsmidler). På rulletbrættet kan man suse af sted, man kan snurre og rulle til man bliver rundtosset – og det er faktisk ikke så tosset for motorikken at blive udfordret på  balancen.

Hyldet af fysioterapeuter

bObles har modtaget international anerkendelse og flere designpriser, men vigtigst af alt er de hyldet af fysioterapeuter fordi de udfordrer og stimulerer børnenes motorik. Med bObles tumlemøbler øger børnene deres kropsforståelse gennem træning af de grundmotoriske elementer: ligge på maven, rulle, krybe, kravle, stå, gå, hoppe og balancere.

bObles tumlelegetøj er også blevet populært i mange familier, fordi det er designet, så både børn og voksne bliver vilde med dem. Andet legetøj kan virke klodset og rodet i husets almindelige indretning, men det moderne og elegante design i bObles-serien er med til at øge hyggen og stemningen i hjemmet hos de fleste familier.

Nysgerrighed og leg driver børns fysiske, mentale og sociale udvikling

Godt legetøj understøtter børns udvikling ved at udfordre dem motorisk og mentalt og ved at stimulere deres fantasi og nysgerrighed. Holdbarhed er ikke bare kvaliteten af materialerne. Det er også legetøj som børn finder spændende gennem flere udviklingstrin.

Monito forhandler bObles Rullebræt Roller

Det er legetøjsforretning i Svendborg og på nettet i monito.dk der forhandler bObles rullebræt roller, og den findes i et stort udvalg af farver og kan med motoriske fordel kombineres med andre tumledyr.

Gundlaget for Monito er at legeglæde er i højsædet, og at forældre med god samvittighed kan give det til børnene. Monito lover vished for at legetøjet er sikkert, men også at det er produceret socialt og miljømæssigt forsvarligt. At voksne gider se på det, når det alligevel ender i stuen, er en bonus…