Strikketilbehør du ikke kan undvære

Er du den helt store strikkefan? De vigtigste elementer til at strikke er uden tvivl pinde og garn, men der er masser af gode grunde til at opgradere dit strikketilbehør. Hos Englegarn finder du et stort univers af garn og tilbehør til dig, der elsker at strikke.

Afslappende strikning

Nyder du at finde strikkepindene frem, så snart tiden tillader det? Er du mester i at multitaske, så du både kan strikke og se film samtidig, bruger du køretiden i en bus eller et tog til at komme længere i strikkeprojektet, eller nyder du simpelthen bare en stille stund, hvor du bare fokuserer på at strikke? Uanset hvornår det passer dig bedst at strikke, så er det rart at have udstyret i orden, så du kan få det bedste resultat for det, du strikker, og så det bliver den nemmeste proces som muligt. Det skal nemlig både være afslappende og sjovt at strikke, så hvorfor ikke forkæle dig selv med tilbehør der gør det hele til en leg?

De rigtige redskaber

”Min mormor sagde altid, at man ikke må gå ned på sit værktøj. Det vigtigste er, at kvaliteten er i orden, og at man har de rigtige redskaber” – sådan lyder det fra strik- og hækledesigner Pernille Cordes, der har Englegarn, og hun har bestemt ret. At have styr på udstyr og tilbehør gør det hele meget sjovere. Blandt hele tilbehørsudvalget finder du produkter fra Cocoknits og Uashmama, og du kan få alt fra pindemålere, maskemarkører i alle regnbuens farver og maske-fixer til maskestoppere, målebånd og trådsakse. Kig forbi og find tilbehør til dit næste strikkeprojekt.