Pynt stuen til jul med H.C. Andersen-motiver

Det er opfriskende med lidt nyt julepynt engang i mellem. Hos Bæklund Design kan du finde det smukkeste julepynt med motiver fra H.C. Andersens eventyr.

Hvem er ikke vokset op med at have hørt H.C. Andersens gribende og smukke eventyr? Det er i hvert fald de færreste, der ikke kender og har et eller andet forhold til ham. Han er nemlig en af de mest kendte forfattere i dansk historie, og så er han også kendt i hele verden. Nu kan du helt konkret få eventyret ind i stuerne, når der skal pyntes til jul med H. C. Andersen julepynt.

Den lille havfrue, Den grimme ælling, Fyrtøjet, Den lille pige med svovlstikkerne, Grantræet og mange, mange andre. Alle smukke historier med ikoniske personer eller væsener. Historier, der stråler af dansk historie sammen med en eventyrlig verden.

Nordahl Andersen, er et dansk smykkehus, der vandt prisen som Årets Innovator i guldsmedebranchen i 2015, og de har formået at fortolke Andersens eventyr på en helt særlig måde. De har nemlig lavet julepynt med motiver fra de mest kendte eventyr, og der findes således både kræmmerhuse, julehjerter, topstjerner og små vedhæng med klassiske eventyrfigurer på. Nordahl Andersen julepynt er fremstillet i høj kvalitet, og de smukke designs er både hyggelige og eksklusive på en og samme gang.

Bæklund Design kan tilbyde dig et stort udvalg af det populære Nordahl Andersen julepynt, og du kan blandt andet finde de fire små forgyldte vedhæng med motiver fra Fyrtøjet, som passer perfekt til både juletræet eller til at hænge og pynte i et vindue. Se det store udvalg hos Bæklund Design.