Slip for lugten af røg – gå med din personlige smag

Har du valgt at skifte dine almindelige cigaretter ud med en e-cigaret, så får du høj grad også brug for e væske. E-væsken er den del af e-cigaretten, der både sørger for at din damp smager af noget, men det er også den der blandt andet bestemmer, hvor meget damp der kommer når du damper.

Du kan vælge mellem mange forskellige smage, blandt andet mango, surt slik, menthol, mint, kiwi og mange flere.

E-væske består af PG (propylene glycol) og VG (vegetabilsk glycerin). Forholdet mellem disse to afhænger af, hvilken en væske du vælger, og hvad det er du forventer af din e-cigaret, når du damper.

Vil du have store dampskyer?

Går du efter at lave nogle store skyer når du damper, så skal du vælge en væske med et højt VG niveau, da det er indholdet af VG der er med til at bestemme, hvor meget damp væsken skal kunne give.

Hos Elekcig.dk kan du finde et stort udvalg af forskellige e-væsker i høj kvalitet. Væskerne kommer fra nogle af de største brands, blandt andet Hangsen, Liqua, Sundbygaard og Dinner Lady.

Det er ikke sikkert at du har lyst til at dampe med nikotin, og derfor er væskerne lavet således, at du nemt kan vælge nikotinen fra. Du kan også vælge styrke, så har du kun lyst til at dampe med en smule nikotin, så er det også en mulighed.

Lyder det til at være noget for dig, så tag et kik i Elekcigs store udvalg. Her er der noget for enhver smag, næsten uanset hvilken en e-væske du ender med at vælge.