Er du klar til sommerens festivaler?

Når sommeren så småt melder sin ankomst, begynder flere store festivaler så småt at gøre klar til deres kommende festivalgæster. For både unge og ældre skal mindst én og gerne flere af sommerens dage, nemlig bruges på nogle af sommerens festivaler.

Smukfest, Roskilde festival, Tinderbox, Tønder festival, Northside er med deres lange gæsteliste nogle af Danmarks mest besøgte festivaler, og finder sted i sommermånederne juni, juli og august. At tage på festival er ikke altid en billig fornøjelse, og kan i nogle tilfælde koste det samme som en udlandsrejse, men til trods for prisen afholder det hverken unge eller ældre for at deltage i en eller flere af sommerens festivaler. En af Danmarks mest populære festivaler er Skanderborg festival også kaldet Smukfest, der tydeligt viser, hvor populære de er efter at de på kun få timer, har kunnet melde udsolgt af deres partout billetter inden overhovedet at have offentliggjort nogen af festivalens kunstnere.

Hvad er vigtigt at få pakket

Når man skal pakke til en festival, afhænger det ikke kun af, hvor mange dage man skal være afsted, men ligeså vel også hvilken festival det drejer sig om. Her er der nemlig forskel på, om man skal et par dage til Northside, hvor man kan tage hjem og sove, eller om man er en uge på Roskilde festival. Er det sidstnævnte festival, at man skal på, kræver det derfor også en længere pakkeliste af festival tilbehør, idet størstedelen ikke tager hjem, når de først er ankommet.