Er føntørreren en del af din daglige rutine?

For flere er føntørreren end del af deres daglige rutine. Derfor er den for flere uundværlig, når det kommer til nyvasket hår, der skal sættes.  

Der kan være flere grunde til, at mange bruger en føntørrer til deres våde hår i stedet for bare at lade det lufttørre. En føntørrer er god for flere ting. Specielt når det hele skal gå lidt hurtigt, men håret stadig skal sidde flot. En føntørrer er dog også guld værd, hvis man fra naturens side ingen volume har i håret eller er præget af hvirvler. Håret fortrækker endda også at blive føntørret fremfor lufttørret. Du kan læse hvorfor her.

Bruger du din egen føntørrer på rejsen?

Bruger man ikke sin egen føntørrer på rejsen men derimod hotellets, er det værd at tage op til overvejelse at begynde på. For flere handler det her om pladsmangel i kufferten, idet flere føntørrer oftere kræver mere plads end man lige vil ofre på dem. Specielt når man ved, at der vil være en velfungerende føntørrer på hotelværelset.

Når det drejer sig om hotelføntørrer, bliver størstedelen af dem sjældent rengjort. Dette betyder, at de fleste er fyldt med både bakterier og hudpartikler fra værelsets tidligere gæster. Det er derfor hverken sundt eller lækkert at bruge hotelføntørreren til sit nyvaskede hår. Når man først er blevet informeret om dette, vil de fleste foretrække deres egen føntørrer.

Kræver ens egen føntørrer stadig for meget af pladsen i kufferten, vil det være en mulighed at investere i en miniføntørrer. En miniføntørrer er lavet til at kunne tages med i kufferten eller tasken, uden at fylde særlig meget, når man skal hjemmefra. Hos Smarthair.dk kan man finde føntørrer til hjemmet og rejsen.