Få et bredt udvalg af trækspil hos AJ Engros

Kunne du tænke dig at opgradere garagen eller værkstedet med lidt nyt gear, der gør det sure arbejde meget lettere? Så kan du finde et stort udvalg af trækspil hos AJ Engros.

Uanset om du er ude efter et trækspil til privat brug eller til erhverv, så kan du finde et trækspil hos AJ Engros, der passer til dine behov. De forhandler trækspil i høj kvalitet og til overkommelige priser.

Hos AJ Engros kan du både finde trækspil, der har en meget stor trækkraft, der eksempelvis er meget anvendelige på firhjulstrækkere, større trailere og autotrailere, men du kan selvfølgelig også finde mindre trækspil til minde krævende opgaver.

Derudover kan du også både finde manuelle og eldrevne trækspil. Et manuelt trækspil kan dække de fleste behov, men der er også situationer, hvor man kan få brug for et elektrisk trækspil, der skal styres med en fjernbetjening. Her kan du blandt andet justere hastigheden på trækket. Et trækspil har mange muligheder for anvendelse, da den kan løse mange forskellige opgaver, så når du skal vælge trækspil, handler det om at finde ud af, hvad du skal bruge det til.

Hvis du vil vide mere om de enkelte trækspil, så kan du læse meget mere hos AJ Engros, hvor du kan læse mere om de forskellige trækspil ved at klikke på det produkt, du er interesseret i. Du kan bland andet finde et Runva trækspil, der er et pålideligt udført elektrisk trækspil med selvlåsende 3-trins planet-gear i fuld stål. Den har en trådløs fjernbetjening med frem- og tilbageløb og en fast fjernbetjening med 3,50 mtr. kabel. Denne anvendes til 4-hjuls trækkere, auto trailere og autotransportere. Se mere her.