Kolon Total Inventar laver skoleinventar, der holder

Er I på udkig efter nogle møbler og inventar til jeres institution, der er slidstærke, og hvor alle detaljer er tænkt med? Kolon Total Inventar er eksperter i netop skoleinventar og institutionsmøbler.

Når man har med inventar og møbler til institutioner at gøre, så er det enormt vigtigt, at der er taget hensyn til alle detaljer. Der skal være plads til både børn, unge og voksne, og de skal tænkes med, når der laves inventar og møbler til institutioner.

For Kolon Total Inventar er det vigtigt, at både børn og voksne har de rigtige forudsætninger for en funktionel, praktisk og ergonomisk hverdag. Og netop gør de deres for at designe og producere skoleinventar som en del af deres sortiment, fordi de mener, det er vigtigt, at inventaret er i orden for at både børn og voksne får mest muligt ud af undervisningstimerne.

Kolon Total Inventar har mere end 40 års erfaring på området, og det er ikke så lidt, når det handler om skoleinventar. Der har indrettet og produceret møbler til enormt mange insitutioner gennem årene. Det gælder blandet både folkeskoler, gymnasier, HHX, VUC og meget mere. De gør desuden altid en dyd ud af, at inventaret skal være slidstærkt, så det kan holde så længe som muligt.

Hvis I har lyst til at få lavet et indretningsforslag hos jeres institution, så kommer de gerne forbi med et bud på, hvordan det kunne se ud hos jer, sådan at indretningen tager udgangspunkt i lige præcis jeres fysiske rammer.