Find de smukke Hurricane-lysestager hos Applicata

Find alt inden for accessories, belysning og småmøbler af høj kvalitet hos webshoppen applicata.dk, hvor stilen lys, enkel og nordisk.

Skandinaviske designs vinder frem i hele verden og det nordiske, enkle og lyse udtryk er svært at komme udenom. Hvis du også kunne tænke dig at give dit hjem et nordisk præg, så tag et kig forbi Applicata, der har et stort udvalg af skandinaviske designs inden for både accessories, belysning og småmøbler.

Eksempelvis kan du få en af de populære lysestager af mærket HURRICANE. Tanken med stagen var at lave et produkt, der ligger på tærsklen imellem ude og inde. Et forsøg på at trække udendørslivet indenfor eller indendørslivet udenfor.

HURRICANE er inspireret af hyggelige aftener på terrassen i olielampens rustikke flakkende skær. Samtidig tager formgivningen og materialevalget udgangspunkt i indendørslivets finere og mere sarte æstetik. Materialerne komplementerer hinanden. Træets varme lød og robuste tyngde spiller fint op imod glassets kolde, lette, og skrøbelige natur.

Designeren bag Hurricane er Anders Nørgaard, der også er designeren bag Blossom. Han er uddanet arkitekt og har haft sin egen tegnestue siden 1994. Det, der driver ham, er at udvikle ting, der ikke ligger lige til højrebenet. Han har skabt alt fra senge til kontormøbler og biografstole.