Kunne du tænke dig et smykke, som aldrig går af mode?

Der er smykker og brands, der knytter sig til en bestemt periode, og så er der dem, der aldrig går af mode. Sådan et brand er Georg Jensen. Et brand, der aldrig dør eller går af mode. Du finder et stort udvalg af smykker fra Georg Jensen hos Brodersen+Kobborg.

Brodersen+Kobborg er autoriseret forhandler et stort udvalg af smykker blandt andet fra det smukke og klassiske brand Georg Jensen. Køber du det på siden sparer du tilmed op til 15 procent.

Når du køber Georg Jensen smykker, køber du ikke bare et smykke, du får også en historie, der strækker sig over mere end 100 år med i købet. Smykker fra Georg Jensen har en unik, håndværksmæssig kvalitet, og så har det fokus på det tidsløse og det æstetiske design. Man kan derudover også sige, at hos Georg Jensen bliver funktionalitet og skønhed forenet.

Georg Jensen har igennem al sin tid samtidig også haft en evne til at spotte og engagere nye designtalenter, som har været med til at udbygge og understøtte hans vision om smukt, dansk design. Georg Jensen er blandt andet verdenskendt for sin marguerit-kollektion, som næsten ikke er til at komme udenom nogen steder. Hos Brodersen+Kobborg kan du gøre et godt køb af Georg Jensen, hvor du får gratis fragt ved køb for over 300 kroner, du får hurtig levering og bytteservice i over 300 butikker.