Segboards med nye, fede funktioner

Der er sket meget med segboards, siden de første gang så dagens lys. De er nemlig blevet opdateret meget, sådan at de har fået nye, cool funktioner. Funboards.dk tilbyder mange forskellige slags modeller med forskellige funktioner.

Det er umuligt at undgå det urbane transportmiddel i gadebilledet, da det efterhånden er blevet meget populært og nu også lovligt at bruge i den offentlige trafik. Derudover er de fede segboards blevet opgraderet med nye funktioner, og de kan derfor fås med både HD-skærm med speedometer og Bluetooth-højtalere. De fås også i en forbedret kvalitet, der sikrer, at dit segboard kan holde til både bykørsel og kørsel på off-road terræn.

Du kan også få det seje Batman Black Segboard, der bliver helt usynligt om natten, sådan at du bevæger dig uden at nogen kan se hvordan.

Et segboard kan både fungere som en sjov gadget, du kan lege med på forskellige terræner, men det kan også fungere som et lovligt transportmiddel, der gør turene op ad de stejle cykelstier ret meget sjovere. De mange forskellige funktioner gør altså også, at du helt sikkert kan finde lige præcis det segboard, der passser til dine behov.

Se alle produkterne hos Funboards, og derudfra kan du vælge, lige netop hvilket segboard, du ønsker dig.