Home decor der pryder hjemmet og øjet

Home decor har vundet indpas i mange af danskernes liv. Hjemmet er blevet en platform hvor vi har mulighed for at udtrykke vores personlige stil igennem vores interiør, indretning og farverne på væggene. Vigtigst af alt er det at bringe ting ind, som giver dig glæde, se blandt andet et bud her!

Bring liv ind i hjemmet

Giv din vindueskarm et dekorativt udtryk med en skøn urtepotteskjuler fra Wiinblad. Visionen med urtepotteskjulerne er at bringe liv til din hverdag i form af fine og personlige håndmalede designs. Produkterne er skabt i en dynamisk løsning til det moderne hjem, hvori der skal være plads til frihed og finurligheder, der kan opfodre til sjov. Den dynamiske dimension kommer ind i potternes mange muligheder. For selvom det er skabt til at være en potteskjuler, er det kun fantasien der sætter grænser. Brug den til blyanter, spillekort, slik, makeupbørster eller bestik. Du kan variere i brugen, alt efter behovet.

Kunst i en lille størrelse

Wiinblad var en stor kunster, der var anerkendt for hans arbejde i Danmark og verden. Hans kunst på urtepotteskjulerne, har efter hans død vundet endnu mere prestige, og er nu tilbage. Flere farver er kommet til og også et moderne fortolkning af form og brug. Motiverne er håndmalede ovenpå glasuren, der giver produkter en strejf af æstetik og realitet.

Vælg mellem de mange varianter, hvoriblandt den populære Rosalinde på fod, Bye Bye Butterfly og Birds Blå er en del af. De fås i forskellige farver, blandt andet støvet blå, dyb rød og lys grøn.

En smagfuld og funktionel gave

Det er en god gaveidé, som vil være nem at finde en plads og funktion til. Derudover er de lette at vedligeholde, da de kan tåle at komme i opvaskeren.

Kan du heller ikke vente med at få fingrene i en af de flotte designs? Se udvalget på hjemmesiden lige her og nu.