3 tegn på, at din coil skal udskiftes

Uanset om du er nybegynder, eller om du har anvendt en e cigaret i flere år, vil du på et tidspunkt skulle udskifte din coil. Desværre holder de ikke for evigt, og de skal rent faktisk skiftes ud regelmæssigt. Coilen er i sidste ende ansvarlig for opvarmning af e-væsken og sikrer, at brugen af din e-cigaret er en fornøjelse. Du bør derfor aldrig ignorere tegn på, at den skal udskiftes.

Du oplever en brændt smag i munden
Dette er det mest almindelige tegn på, at din coil skal udskiftes. Når du damper med en coil, der skal skiftes ud, vil du opleve en brændt smag, uanset hvilken e-væske du bruger. Når dette sker, skal du sørge for at udskifte din coil hurtigt for at undgå at beskadige andre dele af din e-cigaret.

Din e-væske smager underligt
Den mest almindelige indikator for, at din coil skal skiftes ud er, når du oplever en brændt smag. Men i nogle tilfælde kan du også opleve, at din e-væske smager mærkeligt. Du kan ikke helt sætte fingeren på det, men du ved, at noget ikke helt er, som det skal være. Udskifter du din coil, vil problemet med stor sandsynlighed være løst.

Din e-cigaret er utæt
Ingen ønsker en utæt e-cigaret. Hvis coilen i din e-cigaret ikke er blevet udskiftet i en længere periode, kan utætheden være et tegn på, at det er nødvendigt. Hvis lækagen fortsætter, kan den potentielt forårsage store problemer i andre dele af din e-cigaret.