Tilpas stemningen med en Philips Hue-pære

Kender du det, at du skal hoppe mellem forskellige webshops for at finde alt det, du står og mangler til din arbejdsplads? Det er hermed slut, for hos Kontor Syd er det hele samlet. Find blandt andet Philips Hue, som er smart belysning, du kan installere, så de passer til enhver stemning.

Passer til alle rum

Har du hørt om Philips Hue? Måske har du allerede installeret en eller flere af pærerne på kontoret, eller måske har du blot hørt godt om dem fra andre, så du simpelthen bare er nødt til selv at prøve dem. Uanset hvad, så finder du et stort udvalg af Philips Hue-pærer hos Kontor Syd. Mange tænker måske, at en pære bare er en pære, men det er ikke tilfældet. Først og fremmest kan man få med forskellige lysstyrker, som du nok kender, men du kan også få i pærer i forskellige farver, og med Philips Hue får du et smart system, hvor du helt selv kan styre lysstyrken – og det er tilmed ganske nemt.

Styres fra din telefon

Når først du har prøvet en Philips Hue-pærer, vender du højst sandsynligt ikke tilbage til de ordinære pærer. Er det et skarpt lys til kontorpladserne, du mangler? Er det lys til lobbyen? Eller er det måske lys til kantinen? Uanset hvilket rum, du mangler en pære til, er Philips Hue et godt valg. Pærerne kan installeres i dine egne lamper, hvorefter du installerer en app på din telefon. Dermed kan du styre lysstyrken alle steder fra. Du slipper for at rejse dig fra skrivebordet, og du slipper for at skrue lidt ned for det skarpe lys i kantinen.