Søger du en Nilfisk støvsuger?

Er du på udkig efter rengøringsudstyr til din virksomhed? Hos Knudedan har de alt i rengøringsartikler og rekvisitter, og du kan blandt andet finde et større udvalg af de populære Nilfisk støvsugere. Med en Nilfisk i hånden bliver rengøringen uden tvivl nemmere.

Innovative støvsugere

Da Peder Andersen Fisker i 1906 etablerede Nilfisk i sin baggård i København, havde han ingen anelse om, hvor stor en succes det skulle ende med at få. Han havde en klar mission fra start om at fremstille og sælge produkter på verdensplan, og kvaliteten skulle være helt i top. Der gik ikke lang tid fra Nilfisks etablering til global succes. Nu er det mere end 100 år siden, Peder Andersen Fisker sad i sin baggård, og man må i den grad sige, at missionen er lykkedes. I dag er Nilfisk nemlig en af verdens førende producenter af professionelt rengøringsudstyr, og det er ikke uden grund. Peder Andersen Fisker havde en stor nysgerrighed efter ny viden og ville skabe sin virksomhed baseret på ny teknologi, og siden start er der arbejdet mod at udvikle nye og innovative rengøringsløsninger, som kan styrke de enkelte virksomheder. Hos Knud E. Dan har de hele sortimentet indenfor støvsugere fra Nilfisk, så du kan helt sikkert finde den, der passer allerbedst til din virksomhed.

Alt til rengøringen

Knud E. Dan har alt i rengøringsmidler og rekvisitter, og målet er at være markedets bedste leverandør og samarbejdspartner. En beskidt arbejdsplads ser ikke professionel ud, og ikke mindst så er det vigtigt med et sundt og rent miljø at arbejde i for dine ansatte. Kom snavset til livs med en af de populære Nilfisk støvsugere!