5 typer tasker du må eje

Når det kommer til tasker er der et hav af forskellige typer, og det kan være svært at finde rundt i, hvilken tasker perfekt til dig. Her vil vi guide dig igennem fem forskellige typer tasker, der kan bruges til forskellige formål, og forhåbentlig hjælpe dig på vej til at finde den rigtige.

Kufferten
Kufferten er et must til ferien eller en anden rejse. Vælg en kuffert i god kvalitet, der kan holde til nogle knubs og stød. Samsonite laver rigtig mange gode kufferter, der holder i mange år. Hvis du vil have noget lidt mere moderigtigt, laver Epic nogle rigtig flotte kufferter til en rimelig pris.

Skuldertasken
Selvfølgelig er skuldertasken på listen. Den er en essentiel del af en hver kvindes garderobe. Skuldertasker kommer i mange forskellige størrelser og typer. Hvis du vil have en kvalitetstaske til en god pris er tasker fra Daniel Silfen en god investering. De er lavet i ultrablødt kalveskind og er meget behagelige at have med.

Rygsækken
Så er vi kommet til den praktiske del af listen. Rygsækken. Selvom mange måske synes, at den ser kikset ud, så er rygsækken faktisk kommet på mode igen. Der er klassikerne fra North Face eller Häglöfs, men også en rygsæk fra Herschel er et flot og praktisk valg.

Tegnebogen
Måske den vigtigste på listen. Tegnebogen er der hvor alle dine vigtigste ejendele opholder sig (dit dankort). Tegnebøger kommer også i mange størrelser, og det er lidt efter temperament, om du vil have en større eller en mindre. Også her kan nævnes Daniel Silfen, der laver nogle små fine tegnebøger i ruskind.

Sportstasken
Sportstasken fungerer selvfølgelig, hvis du går til en form for sport, men kan også fungere som et anderledes accessory. Sportstasken kan også fint erstatte rejsetasken, hvis du vil holde antallet af tasker på et minimum.