Er Zinfandel din yndlingsvin?

Måske er du vinelsker, vinkender eller blot glad for en helt bestemt slags vin? VINMEDMERE.dk er en online vinhandel, hvor du kan bestille din yndlingsvin hjem.

Zinfandel er en sort-flået drue, der dyrkes i over 10 procent af Californien og er den mest dyrkede sort i området. Er Zinfandel din yndlingsvin, så kan du finde et stort udvalg af lige præcis denne drue online hos VINMEDMERE.dk. Det er vin, der de sidste år har fået succes blandt danskerne, og den sælger i stigende tal.

Zinfandel-druer bruges oftest til at lave mørke og kraftige rødvine, og det netop det, danskerne er vilde med. Smagen af vine lavet på denne drue afhænger dog meget af, hvilket område druen er dyrket i. Hvis de er dyrket i kølige område har vinen smag af eksempelvis hindbær, mens Zinfandeldruer dyrket i varme områder smager mere af anis, peber og brombær.

Druen svarer genetisk til de kroatiske druer Crljenak Kaštelanski og Primitivo, der dyrkes i Apulien. Lighedstrækkene mellem den amerikanske og den italienske drue er så stor, at der har været stor diskussion om, om de egentlig var ens.

På VINMEDMERE.dk’s hjemmeside, kan du finde forskellige videoer af kunder, der anbefaler vinhandlen. En af kunderne fortæller, hvordan en af hans favoritter af Zinfandel-vine både til hverdag og fest. Han fortæller også, at han holder af at ringe til VINMEDMERE.dk for at få anbefalet lige præcis de vine, der passer til den anledning, han skal bruge vin til.