Beskyt haven for skadedyr med et sneglehegn

Hos Lyngeshop kan du se et stort udvalg af sneglehegn, som kan sættes op i lige præcis det område i din have, hvor du ikke ønsker, at der skal komme snegle eller andre skadedyr.
Hvis du gerne vil beskytte din have fra skadedyr som snegle, der æder planter og grøntsager, så kan et sneglehegn, være en rigtig god metode til at beskytte hele haven eller bare et afgrænset område på. Eksempelvis har snegle det ofte med at æde grønsager i køkkenhaven eller ødelægge blomster. Med et sneglehegn kan du skærme køkkenhaven eller blomsterbedene mod dyrene. Alle hegn fra Lyngeshop leveres i varmgalvaniseret plader, hvilket vil sige, at de ikke ruster og så bevares deres funktionalitet, længe efter de er anlagt i haven.
Sneglehegnene leveres i 1 mm. tykke metalplader, der formes på en måde, så sneglene ikke kan komme forbi dem. Sneglekanterne kan tilmed sammensættes sådan, at de de kan dække hele din have og på effektiv måde sætte en stopper for dit snegleangreb. Et sneglehegn er altså den mest effektive måde at standse sneglene fra køkkenhaven, kompostbunken eller blomsterbedene.

Det, der er med snegle, er, at man ikke må slå dem langsomt ihjel og lade dem lide unødigt med eksempelvis salt, hvor de tørrer ind, eller ved at drukne dem i ølfælder eller lignende, da det tangerer til dyreplageri. Her er  sneglehegn og sneglefælder en fin og effektiv måde at holde skadedyrene ude af bedene på. Og køber du dem hos Lyngeshop, så er de superlette at sætte op, man behøver ikke engang værktøj.