I Århus og resten af Østjylland

En stub kræver professionelt udstyr og tilgang

Efter en træfældning vil der altid være en stub tilbage. Er det et større og ældre træ, kan rodnetværket ofte være større, end man lige går og tror. Mange husejere vil måske ved første øjekast selv gå i gang med spaden, og det kan man også, men oftest viser det sig at det ikke kan betale sig. En stub kræver professionelt udstyr og tilgang.

Hos Jysk Stubfræsning udfører vi stub og fræsearbejde i Århus og resten af Østjylland. Vi er beliggende i Skanderborg, og pendler konstant mellem kunder. Dette betyder for os, at vi som oftest kan finde tid til at komme forbi og se jeres have samt efterfølgende give et uforpligtende tilbud på hvordan vi bedst muligt løser jeres projekt. Med mange års erfaring og rette maskinpark ved vi altid hvordan vi nemmest, og mest effektivt løser jeres opgave til billigst mulig pris.

Mål selv stubben og se prisen på vores hjemmeside

En stub kan variere meget afhængige af størrelsen, og det samme kan prisen. Derfor kan du med rette selv måle diameteren på stubben og efterfølgende se prisen på vores hjemmeside. Vi tror på gennemsigtighed i vores prissætning, og derfor kan du altid slå op på vores hjemmeside hvad det vil koste at stubfræse. Skulle der forekomme prisændringer vil hjemmesiden blive opdateret.

Vi kan fræse stubbe helt ned til 20 centimeter, og vi tager gerne affaldet og flisen med os.

Er det svært at måle stubben eller blive klog på diamenteren, så kommer vi selvfølgelig gerne forbi, og ser på det. Vi giver også altid gerne en samlet pris efter netop jeres ønsker, hvad enten vi skal dække hullet, lade flisen ligge eller så græs til en ny sommerhave. Vi løser det, og bestræber os altid på at være det sikre og oplagte valg, når det kommer til have arbejde og stubfræsning.