Birkenstock sandaler: en unik komfort

Vi kender dem efterhånden alle sammen – de sandaler fra Birkenstock. Nøgleordet for virksomheden er komfort, der gennem årene har spredt sig til cirka 90 lande i hele verden. De populære sandaler fås i et stort udvalg hos Rabøl Sko.

Komfort udover det sædvanlige

Rabøl Sko er en familiebutik, der siden 1954 har haft øje for kvalitet. Blandt deres nøje udvalgte produkter kan du blandt andet finde diverse sko, tasker og punge. Heriblandt de velkendt Birkenstock sandaler, der både kan bruges til hverdag og ferie. Virksomheden er tysk og er én af de mest kendte mærker i verden. Og det er der ikke noget at sige til. Sandalernes komfort er ikke til at klage over, ligesom kvaliteten er helt i top. Det unikke er den anatomiskformede fodseng, der sørger for, at foden ikke glider ud, og så sørger et lille tågreb mellem storetæerne og resten af tæerne, at de ikke klemmes sammen.

Passer til alle fødder

Sandalerne er anvendelige for langt de fleste, da de har en normal pasform. Derudover er de kendte for at have en rem over foden, der kan spændes ind og ud, alt efter hvad der passer din fod. Og netop remmen fås i et større udvalg. Hos Rabøl Sko kan du eksempelvis få med to store remme, en tåstrop eller en lukket sandal. Desuden fås de i forskellige neutrale farver som brun, hvid og sort. Skal de skille sig lidt ud, kan du også vælge de kobber- eller bronzefarvede. Uanset hvilken du falder for, så får den en kvalitetssandal med fuld komfort, som du kan få glæde af til hverdag og ferie.