Find den perfekte dåbsgave

Det kan være svært at finde den perfekte dåbsgave til den nyfødte, men på www.parcellet.dk er der rig mulighed for at finde noget, som kan skabe glæde hos både baby og forældre. 

Uanset om det blev en pige eller dreng, der skal døbes til den kommende dåbsfest, så har parcellet.dk et stort udvalg af dåbsgaver 2019, der passer til både drenge og piger. På siden kan der vælges mellem et bredt udvalg af de klassiske gaveideer.

Praktiske gaver og minder for livet

Er du i tvivl om, hvilken gave barnet skal have? Parcellet.dk har gaver, der hører til i kategorien ”praktisk og nødvendig” eller måske ”minde for livet”. Et krus med barnets forbogstav fra Design Letters er en god gavemulighed, som kan følge barnet hele livet gennem. Selvfølgelig er bamser også meget populære på siden. Udvalget er fra Franck & Franck, hvor nusseaben eller nussetigeren er et sikkert køb, som kan glæde barnet de første par år.

Skal gaven være mere henvendt til forældrene også, så er bøgerne som ”Barnets første bog” og ”Din barndom” gode alternativer til dåbsgaver, da mor og far kan få lov til at skrive om alle de ting, der sker med deres barn gennem hele barndommen.

Uanset om det skal være en gave med henblik på aktivitet, læring eller en mere personlig ting, så har parcellet.dk et stort udvalg af gaver, der med garanti skal falde i god jord til barnedåben.