Weekenden byder på længe ventet sommervejr og solskin

Efter nogle lange og kolde måneder ser det nu endelig ud til, at vejret vender, vejrudsigten har nemlig langt om længe meldt solskin og sommervejr på programmet, så det er med at finde sine solbriller frem til weekenden.

Når solens stråler rammer landet og fuglene er begyndt at kvidre om morgenen ved man, at sommeren stille og roligt er på vej. I 2018 har foråret dog været længe ventet, så når den første weekend i april byder på solskin og plusgrader, er det med at få det bedste ud af det og måske endda få lidt glød i ansigtet. For flere er foråret forbundet med at få haven eller altanen gjort sommerklar, så den står skarpt til de lange sommerdage så hvorfor ikke begynde lige så stille i den kommende weekend.

Grill og hygge

Ordet sommer er forbundet med flere ting, og er forskelligt fra person til person, dog er elementer som grill, havemøbler og sommermad noget af det, som de fleste forbinder med sommer og godt vejr. Derfor er weekendens vejr en god forsmag på de lune sommerdage, og ingen undtagelse for ikke at tænde op for grillen. Er man ikke helt forberedt på de lune sommerdage, og har derfor ikke nået at skaffe alle de nødvendige produkter til grillen hjem endnu, er der håb forude. Bach-promotion tilbyder nemlig et stort udvalg af reklameartikler som eksempelvis køkken og grill produkter, så man kan blive klar til, at kunne grille i weekendens lune sommervejr.