Få bugt med årebetændelse ved at få fjernet åreknuderne

Kløe, smerte, væskeansamling omkring anklerne og bristet åreknuder. Det er ofte komplikationer, der opstår i forbindelse med åreknuder. Åreknudeklinikkerne kan fjerne de åreknuder, samt årebetændelse, der kan opstå på benene.

Benene kan virke tunge, og det kan være anstrengende at stå op i længere tid, når man lider af åreknuder. Åreknudeklinikkerne, der ligger i Odense, Århus, København og Næstved er specialister i at fjerne de åreknuder og den årebetændelse, der opstår på patienternes lægge og ben.

Komplikationer og symptomer

Undersøgelser viser, at fem procent af patienter med åreknuder udvikler forskellige former for komplikationer hvert år. Det kan være alt fra eksem, blødning, misfarvning af huden til årebetændelse.

Åreknuderne udvikler sig og bliver større, hvis de ikke bliver fjernet. Dog er man langtfra sikker på at undgå åreknuder og årebetændelse resten af livet, hvis man har fået dem fjernet én gang. Fem procent udvikler nemlig nye åreknuder hvert år. Derfor skal man have dem fjernet, inden de når at udvikle sig for meget, da de der er nemmest at fjerne.