Golfferier er god medicin for vinterdeprimerede danskere

Tag på golfophold under varme himmelstrøg med Classic Golf, der hjælper dig med at booke din rejse, så den passer perfekt til dig!

Trænger du til et afbræk fra hverdagen, trænger du til varme i kinderne og lidt mere lys, og trænger du til at få rørt kroppen på en måde, du tilmed synes er sjov? Så er et golfophold stensikkert det helt rigtige for dig! Et golfophold er nemlig god medicin, hvis du er blandt de vinterdeprimerede og frostpinte danske golfspillere! Uanset om du søger uovertrufne golfbaner i spændende vulkanlandskaber på Tenerife eller i eksotiske palmelandskaber i thailandske Hua Hin, så er du kommet til det helt rigtige sted.

Classic Golf står for at arrangere alverdens golfture til hele verden, og de skræddersyer golfophold til de lækreste golfbaner i hele verden. De er et rejsebureau, der kan arrangere dit golfophold, uanset hvornår på året du har lyst til at tage på rejse. De har masser af kontakter inden for både hoteller, golfbaner, flyselskaber, biludlejningsfirmaer i hele verden, og derfor kan de også give dig de bedste tilbud.

De arrangerer alt fra golfskoler til match-ture, luksusgolf og golfophold, og du kan spille golf både i Toscana og Prag, på øen Mallorca, i spanske Alicante og anderledes steder som Tjekkiet, Irland, Sydafrika, Thailand, USA, Mauritius, Den Dominikanske Republik og Dubai.

Lige nu kan du finde masser af tilbud på golfophold og rejser hos Classic Golf, så kig forbi siden og find ud af, hvor din næste golfrejse skal gå hen.