Ungt brand introducerer unik form for hyggelig livsstil

Hvis man ønsker at sætte et hyggeligt præg over sit hjem, så er det i de bløde hjørner, man først og fremmest skal rette sin opmærksomhed. Hvor ellers er det mere hyggeligt end i sofaen med et blødt plaid, et tændt stearinlys og måske en fin pyntepude i velour?

Bløde tekstiler, puder, tæpper og stearinlys. Hvad ellers kan man mangle, når man rigtigt skal hygge sig? Hygge er lige nøjagtigt det rette ord at bruge, når man skal definere Cozy Livings varemærke. Ved købet af et produkt fra Cozy Living, så forkæler du dig selv med hygge og gode vibes. Den helt grundlæggende karakteristika i de forskellige designs fra brandet er, at alle produkterne har et nordisk islæt i sig. For på ægte skandinavisk vis, er det for brandet, Cozy Living, netop materialerne og æstetikken, der er i fokus. Der bliver kredset om håndlavede detaljer og blødhed på fabrikkerne.

Cozy Living er samtidig et brand, der ønsker at fremelske den æstetik, de forskellige strukturer som naturen tilbyder. Det kan eksempelvis ske ved brugen af forskellige dyremotiver, blomstermotiver eller blot ved at fremhæve de anvendte materialer i sine enkleste former og farver.

Når man indretter sit hjem med items fra Cozy Living, så præger man hjemmet med hygge og varme på bedste bedste nordiske facon.