Ultrahurtige og præcise analysevægte

Det er vigtigt med en hurtig og præcis analysevægt, når noget skal vejes meget nøjagtigt. Multicheck har et stort udvalg af analysevægte med mange forskellige funktioner.

Vægten skal være i orden, når noget skal vejes meget nøjagtigt. Derfor har man brug for en analysevægt, der er ultrahurtig og præcis. Sådan nogle har Multicheck mange forskellige af. Vægtene kan både veje, har en tællefunktion og så kan de også foretage %-vejning. Eksempelvis A&D GF-modellen. Her har vægten RS232 som standard og er udført i solidt kabinet i aluminium med rustfri vejeplade. Den kan kapere alt mellem 210 og 6100 g og delinger fra 0,001-0,01 g.

Multicheck går meget op i høj kvalitet, og de går bestemt ikke på kompromis med det. Det betyder, at du nemt vil kunne finde billigere produkter end dem, du finder hos dem, men til gengæld er kvaliteten så ikke den samme. Multichecks produkter er udvalgt fra førende producenter og de har fundet dem rigtig gode til prisen. Størstedelen af vægtene er af sådan kvalitet, at der kan skaffes reservedele til dem, og de har erfaring med, at de kan re-kalibreres år efter år.

Derudover køber du også knowhow hos muticheckshop.dk, da de har mange års erfaring på området.