Kvalitetstid med familien: Tag på vintercamping

Tag familien med på en hyggelig weekend væk fra den travle hverdag og nyd noget fortjent kvalitetstid sammen i smukke omgivelser. Hjarbæk Fjord Camping holder nemlig åbent hele året rundt.

Efterår og vinter kan bestemt også noget. Det giver anledning til masser af stearinlys, tæpper, film, simremad og gode snakke. Hjarbæk Fjord Camping har dejlige hytter med lækre faciliteter, og her er der også mulighed for at campere om vinteren.

Om vinteren er der intet pladsgebyr. Faktisk arrangeres der også fælles traveture, fællesspisning i  servicebygningen, julefrokoster og nytårsaften, så I kan få mange gode oplevelser ved at tage på vintercamping på Hjarbæk Fjord Camping.

Det er en campingplads, der ligger i et utrolig smukt område tæt ved Limfjorden, og beliggenheden er ganske enkelt enestående, da en stor del af pladsen er opdelt i terrasser med en fantastisk udsigt. På campingpladsen er der også en stor, skøn legeplads med mange spændende og udfordrende aktiviteter. I området er der både mulighed for cykling, gåture, løb, kano og kajak, og selvfølgelig også minigolf – det hører sig til.

Når der er sne er der tilmed også mulighed for at låne kælke og suse ned af de mange bakker.