Vil du med på TAG Heuer-bøljen?

Er du ude efter et ur, der ikke bare skal være praktisk og gennemsnitligt? Chrono.dk forhandler eksklusive herreure af den bedste slags, både nye og brugte.

Et ur er ikke bare et ur. Der er gigantisk stor forskel i kvalitet, design og klasse. Og TAG Heuer ure er i en klasse for sig. TAG Heuer blev grundlagt i St-Imier i Schweiz tilbage i 1860 af urmageren Edouard Heuer, TAG Heuer har i dag over 150 års erfaring med at producere forskellige serier af ure, og deres mest kendte er blandt andet  serier som Carrera og Aquaracer, der begge er inspireret af henholdsvis motorsport og vandsport.

Men på trods af, at TAG Heuer har lavet ufatteligt mange forskellige serier, så har de aldrig gået på kompromis med kvaliteten. Hvert eneste ur udstråler et æstetisk og designmæssigt godt håndværk.

Derudover henvender TAG Heuer ure sig til en bred målgruppe, men det er den type, der sætter pris på luksuriøst design og kvalitet. Man kan derudover også sige, at det luksuriøse mærke TAG Heuer lever efter ideen om, at tidtagning er en kunstform, og derfor kombinerer de det manuelle håndværk med de nyeste former inden for teknologi, som ses i hvert enkelt ur. Så hvis du værdsætter luksuriøst design og kvalitet, men ligeledes også har brug for et pålideligt og robust ur, så er et TAG Heuer ur perfekt for dig!