Hvordan fanger man andres opmærksomhed?

At holde præsentationer med gennemslagskraft er ikke nødvendigvis noget man kan, første gang man prøver det. Det kræver øvelser og træning, og det kan Birgitte Dam Jensen hjælpe dig med.

Kunne du tænke dig at opbygge personlig gennemslagskraft? I arbejdslivet er det vigtigt at kunne slå igennem med en præsentation, der gør, at folk fastholder opmærksomheden på dig og for at du fremstår troværdig. Det kræver mere end stærk faglighed at blive den, andre lytter til, det kræver træning i præsentationsteknik, kropssprog og gennemslagskraft.

Birgitte Dam Jensen har arbejdet med disse emner i over 12 år er efterhånden ekspert i at coache mennesker i, hvordan de slår igennem i deres præsentationer. Ofte står faglig viden og visioner alene uden at skabe indlevelse eller oplevelse af ægte værdi for modtagere.

I foredraget om personlig gennemslagskraft får du viden om, hvorfor det er vigtigt at kende dine modtagere, og hvordan du skaber en nærværende og engagerende kontakt med dem, der sidder til dit oplæg.

Du lærer også om, hvordan du skaber motivation og interesse omkring dit budskab og samtidig får du også teknikker til, hvordan du kan bruge dit kropssprog til at signalere forskellige ting, blandt andet at skabe engagement og troværdighed omkring både dig selv og dit budskab. Generelt kommer du til at få en bred viden om, hvordan du bliver den, som andre lytter til.