Fantasifulde junior senge

Skal din søn eller datter have ny seng, kan du hos happykids finde et stort udvalg af junior senge. Du kan både finde klassiske og enkle, men også i forskellige designs, der passer til ethvert børneværelse.

Til store og små

Er du på udkig efter en ny seng til dit barn er happykids.dk det helt rigtige sted at lede. Webshoppen har et stort sortiment, der henvender sig til alle børn og værelser, uanset stil og ønsker. Sengene fås i forskellige bredder og længder, så der er noget for alle. Foruden enkeltmandssenge, kan du også finde køjesenge, så søskende kan sove sammen og dele værelse. Det store udvalg inkluderer adskillige designs – hos happykids.dk er det kun fantasien, der sætter grænser.

Enkelte og eventyrlige

Ønsker du en neutral seng, kan du få ensfarvede blandt andet i hvid, rød, rosa og mintgrøn, som mange vælger, hvis sengen helst skal benyttes i mange år. Skal dit barn have et mere eksklusivt design, kan du få alt fra senge med alt fra bil- til bjørnemotiver, ligesom du blandt andet kan få en seng, der ligner en hytte med tag og vinduer; en seng med skygavl eller en himmelseng med gardiner og roseprints. Herudover kan du også få senge, der også har praktiske formål. Eksempelvis kan du finde en køjeseng med trappe og opbevaringshylder både foroven og -neden eller enkeltmandssenge med skuffer under. Junior sengene har mange muligheder og designs, og fås til flere aldre og størrelser, så alle kan få en god og fantasifuld nattesøvn.