Find årets juletræ på Dyssegaardens juletræsplantage

Dyssegaardens Juletræsplantage leverer årets juletræ lige til døren i København og på Sjælland.

Et juletræ er ikke et hvilket som helst træ. Det er på mange måder årets vigtigste træ, et træ, der skal stå og pynte hele julen, som ikke skal være skævt, ikke for stort og ikke for småt.

Dyssegårdens juletræer er flotte, nyfældede, danske og lokaltproducerede Nordmannsgraner. Denne type kaldes også ædelgraner, og de er både harmoniske, flotte og tætte juletræer, og så sælges de til en fornuftig pris.

Dyssegaarden tilbyder endda også at levere dit juletræ hjem til dig eller til din arbejdsplads, hvis du af en eller anden grund ikke er i stand til selv at hente den. Du vælger helt selv, hvornår du vil have dit juletræ leveret, og uanset om det er hverdage eller weekenden, leveres de inden for 1-3 dage.

Juletræsplantagen Dyssegaarden har blandt andet også en gårdbutik, hvor de sælger både and, gås, kalkun, kylling, gris og ko fra friland, og du kan dermed sikre dig julemenuen, samtidig med at du kan få købt årets juletræ. Derudover er der også en julecafe, så hele familien kan få en pause med tid til en kop kaffe og en god stol.